hulmursisolering_pagetop_01

Certificeret miljøvenlig isolering

hulmursisolering_thumb_02Hos ISOFYN er vi specialister i isolering af væg, loft og gulv, og vi samarbejder med Fjernvarme Fyn. Vi benytter os af isoleringsmaterialet Iso Arctic ®, som er 20% bedre end traditionel EPS materiale.
Det betyder, at der enten kan isoleres bedre end før, eller at der kan isoleres med tilsvarende effekt, på et mindre areal.

Iso Arctic ® er en videreudvikling af EPS (også kaldet flamingo). Ved at tilsætte grafit, har man opnået en markant højere evne til at reflektere varme. Pris og arbejdstid er omtrent det samme, så der er store besparelser at opnå på varmeregningen. Og hvis du benytter vores attraktive finansieringsmuligheder, opnår du yderligere luft i økonomien. Det hele får du til en rigtig god pris.

Iso Arctic ®

Vi bruger isoleringsmaterialet Iso Arctic ®, der er 20% mere effektivt end traditionelt EPS

  • 20% bedre isoleringsevne
  • Kan bruges i tynde mure
  • Miljøvenligt
  • Øger boligens værdi
  • Mindsker udgifterne til opvarmning
 
 
 

Isolering af høj kvalitet

Kan mærkes på varmeregningen

frontpage_image_04Hulmursisolering er et relativt nemt og hurtigt indgreb. Man fylder hulmuren med isoleringmateriale, ved at bore hul i fugen mellem murstenene og puste isoleringsmaterialet ind.

Som resultat mindskes træk, og temperaturen kan holdes på et mere konstant niveau.
Derudover mindskes kondensdannelse, fugt og mulighed for dannelse af skimmelsvamp, og som en ekstra fordel, øger det typisk boligens værdi.
For slet ikke at tale om, at du sparer miljøet for store mængder CO2, og at udgifterne til opvarmning af boligen mindskes.

hulmursisolering_fynbyg

ISOFYN er den del af FYNBYG ApS

Hos FynByg løser vi alle opgaver – store som små, og vil igennem vort arbejde styrke renomméet som den kvalitetsbevidste håndværker.
FynByg er en tømrer og snedkervirksomhed hvor den håndværks-mæssige kvalitet sammen med den tætte kontakt til kunden omkring opgavens udførelse er blandt de vigtigste parametre.

Læs mere om FYNBYG ApS